Hej!

Det är jag som är Josefin


Det hela började med en

graviditet...

När vår dotter låg i magen köpte vi en systemkamera, sen dess har jag varit fast.

Känslan jag känner när jag får fotografera är den bästa. Det är det roligaste jag vet.

De som känner mig vet att det sällan passerar ett ögonblick då kameran inte är med. Jag vill minnas allt! 


Livet har alla sina skeden. Det är därför jag tycker det är så viktigt att se till att minnas dem för de är alla en del av din historia.

Detta är något som jag så gärna vill hjälpa dig med. Jag vill ge dig möjligheten att glädjas över fotografier i ramar på väggarna och bilder som fyller ditt fotoalbum med liv. Du ska bli påmind om det fina du har, varje dag!


Jag hoppas att jag får äran att göra detta för dig. Bevara dina stunder som du men också kommande generationer kan njuta av länge.

"Att få vara med att skapa minnen

som framkallar känslor är anledningen

till att jag älskar att fotografera!"

Jag bor i ett hus i Göteborg, är gift, har två barn (en dotter och en son). Jag är en (sån där jobbig) morgonmänniska som älskar sitt morgonkaffe, som innehar svart bälte i att montera IKEA-möbler, har alltid nagellack på men som inte har en tillstymmelse till sifferminne.

Jag är en djurälskare, hästtjej sedan 5-årsåldern, men typiskt nog är jag allergisk! Älskar mitt hem och att få gå runt och fixa och göra fint både inne och ute i trädgården är något av det bästa jag vet, näst efter att få fotografera så klart!

lär känna mig mer

boka en

fotografering

Ta en titt

i galleriet

bli inspirerad