Nyföddfotografering i göteborg med olivia

Säg hej till Oliva. En vecka gammal.

Tänkte först skriva att ni kanske känner igen henne men det är ju omöjligt. Men det var faktiskt det här lilla damen som låg gömd

i sin mammas mage under gravidfotograferingen som jag hade i Januari i år.

Jag ääälskar förlossningshistorier. Älskar dem! Läsa, lyssna, berätta... De är så fascinerande där ingen är den andra lik. Men en av de mest underhållande jag stött på är den om när Olivia kom till världen.

För hon hade inte några som helst planer på att titta ut men när hon väl kom på bättre tankar så fick hon otroligt bråttom. Det spelade ingen roll att sjukhuset bara låg några hundra meter bort, det var hennes pappa som fick ta emot henne i badrummet! Vilka hjältar, som dessutom promenerar hem från BB några timmar senare!!!

"Bilder som jag hoppas

inte bara kommer att glädja

hennes föräldrar länge

utan även Oliva själv en dag"

Nära en vecka efter den spektakulära entrén besökte jag dem hemma i deras lägenhet.

Och även om jag har två egna barn, så blir jag varje gång jag träffar en nyfödd liten bebis lika häpen över hur små de faktiskt är! De växer ju så himla fort och så där nyfödda och späda är de ju nästan bara för ett ögonblick. Även om man träffar på bebisar så är det sällan man träffar dem under de här allra första dagarna när de är så där otroligt nästan ofattbart små.

Och den här Olivia, inte nog med att hon fått en “filmstjärnehaka” som hennes föräldrar fint påpekade, så är hon nog också född till modell. För precis som andra nyfödda, är hon vaken när det vankas mat för att sen somna om gott igen. Men Olivia hon låg länge vaken och nöjd på sängen och tittade sig nyfiket omkring medan jag kunde föreviga denna tid som är så fin och speciell.

Bilder som jag hoppas inte bara kommer att glädja hennes föräldrar länge utan även Olivia själv en dag.

Det här kanske också intresserar...

Nyföddfotografering

med Matteo

Gravidfotografering i Göteborg

GravidfotograferinG

med ida

Barnfotografering

bland Vitsipporna