familjefotografering i göteborg

Som den sanna nordbo jag är så älskar jag mörker och kyla. Att få stänga dörren, tända ljus som lyser upp, ta på sig raggsockorna, vira in sig i filten och dricka något varmt. Ja, ni hör ju så fruktansvärt mysigt det låter. Men är det något som kan locka ut mig ur mitt ide så är det möjligheten att få fotografera.

Sandra kontaktade mig för ett tag sen. Hon ville träffas ute och ta fina familjebilder.

Vi lyckades, efter lite möda att pricka en sån där klar och färgrik höstdag, som typ inträffar två dagar om året. Jag träffade henne tillsamman med hennes man och två döttrar vid Gunnebo Slott. Har du inte varit där så åk dit, det är så fantastiskt vackert. Slottsträdgården, naturen med skog och träd och hästhagarna som breder ut sig. Som gjort för härliga söndagspromenader som kan avslutas på cafét intill slottet.

"Vi lyckades, efter lite möda

att pricka en sån där

klar och färgrik höstdag,

som typ inträffar två dagar om året"

Vi gick ner till den lilla kullen med de stora ekarna och barnen fick kasta löv i det fantastiska motljuset innan vi vandrade upp mot slottet för att ta bilder mot stenväggarna.

Jag hade varit här två veckor tidigare och höll tummarna för att dahliorna fortfarande skulle blomma vid köksträdgården. Till min glädje var det precis det de gjorde och några av mina favorit bilder för dagen tog jag där med blommorna som en fin bakgrund.

Det här kanske också intresserar...

besök galleriet


Framkalla och rama in fotografier

barnfotografering med

Wiggo och Wilton